Enter your keyword

Over Ons

Kennis & Ervaring maken onze promotiepartners!

Kop & Schouders

Een one-stop-shop principe

Kop & Schouders biedt vanaf 1995 een one-stop-shop principe voor de levering van custom made promotionele artikelen: premiums, give-aways, gadgets, relatiegeschenken, merchandising en promotioneel textiel. Denk hierbij aan het bedrukken van kleine oplage pennen en usb-sticks tot het leveren van sales promotion items voor grootschalige retailacties.

Met de beschikking over een breed voorraadassortiment en een eigen inkoopkantoor in China wordt er aan de gehele zakelijke markt in Nederland geleverd, van MKB tot multinationals en centrale overheden. Naast het leveren van promotionele artikelen biedt Kop & Schouders aanvullende diensten, zoals een corporate webshop en bijbehorende fulfilment, bedoeld voor decentrale organisaties met een groot aantal interne bestellers.

Opdrachtgevers kunnen er bij Kop & Schouders altijd vanuit gaan dat de basis op orde is: assortiment, prijsstelling, levertijden, service niveau en persoonlijk advies. Met meerdere regiokantoren in het land is een vast aanspreekpunt altijd in de buurt.

Social compliance

Kop & Schouders erkent dat social compliance in de markt van promotionele artikelen in toenemende mate een belangrijke pijler is. Alle geleverde promotionele artikelen zijn dan ook conform actuele Europese wet- en regelgeving geïnspecteerd. Daarnaast is de (inkoop)organisatie gecertificeerd door belangenvereniging European Promotional Product Association (EPPA CSR) en onderdeel van Platform Promotional Products (PPP MVO).

Kom met ons in contact!

Meer weten over Kop & Schouders? Kennismaken met een promotiepartners uit jouw regio? Neem contact met ons op!

Ik wil contact!