Enter your keyword

Over Ons

Kennis & Ervaring maken onze promotiepartners!

Kop & Schouders

Een one-stop-shop principe

Kop & Schouders biedt vanaf 1995 een one-stop-shop principe voor de levering van custom made promotionele artikelen: premiums, give-aways, gadgets, relatiegeschenken, merchandising en promotioneel textiel. Denk hierbij aan het bedrukken van kleine oplage pennen en usb-sticks tot het leveren van sales promotion items voor grootschalige retailacties.

Met de beschikking over een breed voorraadassortiment en een eigen inkoopkantoor in China wordt er aan de gehele zakelijke markt in Nederland geleverd, van MKB tot multinationals en centrale overheden. Naast het leveren van promotionele artikelen biedt Kop & Schouders aanvullende diensten, zoals een corporate webshop en bijbehorende fulfilment, bedoeld voor decentrale organisaties met een groot aantal interne bestellers.

Opdrachtgevers kunnen er bij Kop & Schouders altijd vanuit gaan dat de basis op orde is: assortiment, prijsstelling, levertijden, service niveau en persoonlijk advies. Met meerdere regiokantoren in het land is een vast aanspreekpunt altijd in de buurt.

BVP METHODIEK
Ruimte voor meer kwaliteit tegen lagere kosten.

De Best Value Aanpak (ook wel ‘Best Value Procurement’ genoemd) geeft u als inkoper de mogelijkheid om middels een beproefd proces de beste leverancier (expert) uit de markt te identificeren.Onze experts op het gebied van promotionele artikelen zijn door hun kennis en ervaring in staat om uw organisatiedoelstellingen op een geschikte wijze in te vullen, waarbij eventuele risico’s beheerst worden en de toegevoegde waar ingezet kan worden. Lees hier meer over onze BVP Professionals en de BVP methodiek.

Social compliance

Kop & Schouders erkent dat Social en Product Compliance in de markt van promotionele artikelen in toenemende mate een belangrijke pijler is. Alle geleverde promotionele artikelen zijn dan ook conform actuele Europese wet- en regelgeving geïnspecteerd. De (inkoop)organisatie heeft in 2011 het branche certificaat PPP (Platform Promotionele Producten) MVO mogen ontvangen. Later is dit overgegaan in het gebruikmaken van de ketencompliance in samenwerking met de door ons geselecteerde leveranciers (o.a. de Premium Partners).

Daarnaast heeft Kop & Schouders in 2013 de gedragscode van de European Promotional Product Association (EPPA CSR) ondertekent, welke in 2016 is opgevolgd door de gedragscode van de brancheorganisatie PPP (Code of Conduct).

Kom met ons in contact!

Meer weten over Kop & Schouders? Kennismaken met een promotiepartners uit jouw regio? Neem contact met ons op!

Ik wil contact!