Enter your keyword

BEST VALUE PROCUREMENT

RUIMTE VOOR HOGERE KWALITEIT TEGEN LAGERE KOSTEN

De Best Value Aanpak (ook wel ‘Best Value Procurement’ genoemd) geeft u als inkoper de mogelijkheid om middels een beproefd proces de beste leverancier (expert) uit de markt te identificeren. Onze experts op het gebied van promotionele artikelen zijn door hun kennis en ervaring in staat om uw organisatiedoelstellingen op een geschikte wijze in te vullen, waarbij eventuele risico’s beheerst worden en de toegevoegde waarde ingezet kan worden.

Het enige wat deze expert aan u als inkoper vraagt, is om de Best Value Aanpak toe te passen en daarmee de invulling van uw doelstelling(en) aan hem over te laten, waardoor hij zijn toegevoegde waarde in kan zetten om maximale efficiency te bereiken. Deze ‘vrijheid’ voor de expert heeft in vele projecten aangetoond 26% goedkoper te zijn dan traditionele uitvragen. Naast deze kostenbesparing voor de opdrachtgever leidt de Best Value Aanpak tot het verkrijgen van een hogere kwaliteit diensten/producten.

Wie wil dat nou niet? Hogere kwaliteit, tegen veel minder kosten.
Kop&Schouders is zo’n expert die, als u haar die vrijheid geeft, haar toegevoegde waarde voor uw organisatie kan tonen en om te zetten naar het invullen van uw doelstellingen. Kop & Schouders is expert in de promotionele markt en professional in het toepassen van de Best Value Aanpak. Kop & Schouders gelooft sterk in de toegevoegde waarde van Best Value om maximaal rendement voor uw organisatie te halen bij de inkoop van promotionele artikelen. Door de professionele aanpak kan een kostenbesparing worden gerealiseerd terwijl risico’s worden beheerst, daarnaast leidt Best Value tot hogere kwaliteit van producten en diensten.

Geeft u Kop&Schouders de kans haar expertise te tonen door uw Best Value vraag te beantwoorden?
Het Kop&Schouders team staat klaar om u te adviseren over de Best Value Aanpak en de vele voordelen die dit voor uw organisatie kan bieden.

WIE HELPT U VERDER:

Onze promotie experts in de Best Value aanpak

Stijn Konings en zijn collega’s bij Kop & Schouders zijn professionals in het toepassen van de Best Value Aanpak. Wij staan klaar om u te adviseren over de vele voordelen die deze aanpak voor uw organisatie kan bieden.

Sander Bastianen | Gecertificeerd Best Value Trainer

Onze externe BVP adviseur en trainer: Sander Bastianen. Sander is gecertificeerd trainer in Best Value en heeft vele organisaties getraind.

Over Kop & Schouders en Best Value

Kop & Schouders is expert in de promotionele markt en professional in het toepassen van de Best Value Aanpak. Kop & Schouders gelooft sterk in de toegevoegde waarde van Best Value om maximaal rendement voor uw organisatie te halen bij de inkoop van promotionele artikelen. Door de professionele aanpak kan een kostenbesparing van maar liefst 26% gerealiseerd worden, daarnaast leidt Best Value tot hogere kwaliteit van producten en diensten.