Enter your keyword

CHECK IN BIJ DE FRANCHISEFORMULE VAN KOP & SCHOUDERS

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN GAME CHANGER?

ERVAAR DE VOORDELEN VAN DE KOP & SCHOUDERS FRANCHISE FORMULE EN VLIEG MEE NAAR PF CONCEPT IN POZNAN!

Franchiseformule van Kop & Schouders

Met jarenlange kennis en ervaring samen sterker!

De roep om merken en marktleiders, zowel vanuit eindklanten, suppliers als fabrikanten, is groter dan ooit tevoren. Om in de markt een aantoonbaar merk en een onbetwiste marktleider te zijn, is nauwe samenwerking essentieel.

Kop & Schouders is sinds 1995 actief in de markt van promotionele artikelen. Vandaag de dag is Kop & Schouders een toonaangevende speler in de markt van promotionele artikelen en is het fundament opgebouwd vanuit een valide samenwerkingsmodel.

Vanuit het hoofdkantoor in Bleiswijk wordt de ontwikkeling en het beheer van marketing en finance gewaarborgd. Aan de hand van deze centrale manier van werken kunnen wij onze franchisenemers kennis, service en bereikbaarheid op lokaal niveau bieden.

Arne Meerman - Franchise Vlaardingen & Rijnmond (2012-2018)

``Alleen maar focus op huidige klantengroep en nieuwe klanten``

De Formule

Kop & Schouders heeft als eerste organisatie een franchiseformule voor de markt van promotionele artikelen ontwikkeld. Wij zijn ervan overtuigd dat deze markt daar uitermate geschikt voor is. Een landelijke, herkenbare formule in Nederland, die ondersteund wordt door lokale activiteiten. De aangesloten regiokantoren zijn gespecialiseerde adviseurs waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Het is haast onmogelijk om een goede ondernemer, verkoper, inkoper, ontwerper, marketeer, boekhouder en personeelsmanager in één te zijn. Door nauwe samenwerking binnen het full-service franchiseconcept hebben ondernemers de mogelijkheid om de eigen business succesvol te ontwikkelen. De franchise service zorgt voor meer groei in omzet en rendement en daarnaast heeft de ondernemer meer tijd, grip en inzicht in de eigen business. Daarom is franchise een van de snelst groeiende en meest succesvolle samenwerkingsvormen van dit moment.

Het Profiel

HERKEN JIJ JEZELF IN DE BOVENSTAANDE COMPETENTIES EN BEN JIJ KLAAR VOOR EEN GAME CHANGER? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP!

Starten als franchisenemer, vraag vandaag nog meer informatie aan!

*Board op tijd en vlieg gratis mee naar Poznan voor een bezoek aan de drukkerij en logistiek centrum van PF concept

Voldoe je aan de competenties en heb je affiniteit met ondernemen op nationaal en regionaal niveau, dan ben jij dé franchisenemer waar Kop & Schouders naar op zoek is. De volgende stap is kennismaken met Kop & Schouders. Na de kennismaking zullen de volgende contactmomenten in het teken staan van het ondertekenen van het franchisecontract, het activeren en openen van een kantoor en uiteindelijk het starten in de toegewezen regio.

Informatie aanvragen

Ja, ik ontvang graag meer informatie over franchisemogelijkheden bij Kop & Schouders!

Jouw naam*:

Jouw beoogde regio*

Jouw e-mail*

Jouw telefoonnummer*

Ik ontvang graag meer infomatie over de franchisemogelijkheden bij Kop & Schouders

Ik vlieg graag mee met een Kop & Schouders kennistrip

Verdere vragen:

Ja,ik heb de Kop & Schouders privacy policy gelezen.

Veelgestelde vragen

Inkoop

Is het mogelijk om bij iedere gewenste supplier, importeur of fabriek in te kopen?

Ja, dat is mogelijk. Je kan nog steeds bij iedere gewenste partij inkopen. Dus ook bij de supplier of fabriek waar je al jaren net dat ene artikel voor die speciale klanten inkoopt. Met het kantoor in China verzorgen we vele custom made producties.

VRIJHEID

Blijf ik mijn ondernemersvrijheid behouden zoals ik nu gewend ben?

Vanzelfsprekend behoud je alle voordelen van je huidige ondernemerssituatie. Tijdrovende werkzaamheden, zoals facturatie en administratie, besteed je uit aan een professionele administratieve organisatie.

VASTE KOSTEN

Wat zijn de jaarlijkse vaste kosten om aangesloten te zijn?

Er is een kleine maandelijkse vaste vergoeding voor administratieve software en formule marketingtools. De overige bijdrage en vergoedingen bestaan uit variabele componenten.

BESTAANDE KLANTEN

Wat doe ik met mijn bestaande klanten en relaties?

Bestaande klanten en relaties neem je mee en blijf je bedienen zoals zij al jaren van je gewend zijn. Daarnaast maak je door marketingactiviteiten, zoals beurzen, advertenties en online webshop kennis met nieuwe klanten: extra omzet.