Enter your keyword

Ben jij die ondernemende verkoper?

Word Franchisenemer bij Kop & Schouders en ervaar de voordelen van samenwerken!

Franchiseformule van Kop & Schouders

Met jarenlange kennis en ervaring samen sterker!

De roep om merken en marktleiders, zowel vanuit eindklanten, suppliers als fabrikanten, is groter als ooit tevoren. Om in deze markt een aantoonbaar merk en onbetwist marktleider te zijn, is nauwe samenwerking essentieel.

Kop & Schouders is sinds 1995 actief in de markt van promotionele artikelen. Vandaag de dag is Kop & Schouders een toonaangevende speler in de markt van promotionele artikelen en is het fundament opgebouwd vanuit een valide samenwerkingsmodel.

Vanuit het hoofdkantoor in Bleiswijk wordt ontwikkeling en beheer van marketing, finance gewaarborgd. Aan de hand van deze centrale manier van werken kunnen wij onze franchisenemers kennis, service en bereikbaarheid op lokaal niveau bieden.

Arne Meerman - Franchise Vlaardingen & Rijnmond

``Alleen maar focus op huidige klantengroep en nieuwe klanten``

De Formule

Kop & Schouders heeft als eerste organisatie  een franchiseformule voor de markt van promotionele artikelen ontwikkeld. Wij zijn er van overtuigd dat deze markt daar uitermate geschikt voor is. Een landelijke, herkenbare formule in Nederland, die ondersteund wordt door lokale activiteiten. De aangesloten regiokantoren zijn echte gespecialiseerde adviseurs waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Het is haast onmogelijk om een goede ondernemer, verkoper, inkoper, ontwerper, marketeer, boekhouder en personeelsmanager in één te zijn. Door nauwe samenwerking binnen het full-service franchiseconcept hebben ondernemers de mogelijkheid om de eigen business succesvol dooor te ontwikkelen. Groei in omzet en rendement, en meer tijd, grip en inzicht in de eigen business. Daarom is franchise is één van de snelst groeiende en meest succesvolle samenwerkingsvormen van dit moment.

Jeroen Sölner -Franchise Midden Nederland

``Kennis is macht, en er zit heel veel kennis bij Kop & Schouders``

Het Profiel

Herken jij jezelf in de bovenstaande competenties en wil je meer weten over de Kop & Schouders samenwerkingsmogelijkheden?

Starten als franchisenemer, vraag vandaag nog meer informatie aan!

Voldoe je aan de competenties en heb je affiniteit met ondernemen op nationaal en regionaal niveau, dan ben jij dé franchisenemer waar Kop & Schouders naar op zoek is. De volgende stap is kennismaken met Kop & Schouders. Na de kennismaking zullen de volgende contactmomenten in het teken staan van het ondertekenen van het franchisecontract, het activeren en openen van een kantoor en uiteindelijk het starten in de toegewezen regio.

Informatie aanvragen

Ja ik ontvang graag meer informatie over franchisemogelijkheden bij Kop & Schouders!

Jouw naam*:

Jouw beoogde regio*

Jouw e-mail*

Jouw telefoonnummer*

Ik ontvang graag meer infomatie over de franchisemogelijkheden bij Kop & Schouders

Ik word graag uitgenodigd voor 1 van de kennissessies Best Partnership

Verdere vragen:

Veelgestelde vragen

Inkoop

Is het mogelijk om bij iedere gewenste supplier, importeur of fabriek in te kopen?

Ja, dat is mogelijk. Je kan nog steeds bij iedere gewenste partij inkopen. Dus ook bij de supplier of fabriek waar je al vele jaren net dat ene artikel voor die speciale klant bestelt. Met het kantoor in China verzorgen we vele custom made producties.

VRIJHEID

Blijf ik de ondernemersvrijheid behouden zoals ik nu gewend ben?

Vanzelfsprekend behoud je alle voordelen van je huidige ondernemerssituatie. Tijdrovende werkzaamheden, zoals facturatie en administratie, besteed je uit aan een professionele administratieve organisatie.

VASTE KOSTEN

Wat zijn de jaarlijkse vaste kosten om aangesloten te zijn?

Helemaal niets. Sterker nog: je gaat kosten besparen. Door back-office werkzaamheden uit te besteden heb je niet alleen meer aandacht voor sales, maar profiteer je ook mee van gunstige inkoopprijzen bij suppliers en geauditeerde fabrieken in het Verre Oosten.

BESTAANDE KLANTEN

Wat doe ik met mijn bestaande klanten en relaties?

Bestaande klanten en relaties neem je mee en blijf je bedienen zoals zij al jaren van je gewend zijn. Daarnaast maak je door marketingactiviteiten, zoals beurzen, advertenties en online webshop kennis met nieuwe klanten: extra omzet.

Ook succesvol franchisenemer worden van Kop & Schouders? Neem contact met ons op!

Contact opnemen!