Enter your keyword

Utrecht

Uw PromotieMaker in de regio Utrecht

HALLO, IK BEN KOP & SCHOUDERS AMSTERDAM

Jouw Regionale PromotieMaker | Amsterdam
Contact Amsterdam

Hoekeindseweg 81, 2665 KB BLEISWIJK
010 – 529 88 24
sales@kopenschouders.nl

Jouw Promotiemaker in Amsterdam

Kop & Schouders Amsterdam biedt een one-stop-shop principe voor de levering van custom made promotionele artikelen, specifiek voor de regio Amsterdam. Denk hierbij aan het bedrukken van premiums, give-aways, gadgets, relatiegeschenken, merchandise, promotioneel textiel en kerstpakketten.

Met plezier werken wij iedere dag samen met onze klanten aan hun promotionele uitdagingen. Deze uitdagingen variëren van eenvoudig tot zeer complex. Een band opbouwen met klanten is niet alleen leuk om te doen, maar ook zeer waardevol. Hierdoor kunnen we snel schakelen, goed adviseren, en verrassen. Ons streven is dan ook om net dat beetje extra te doen, waardoor je boven verwachting presteert. Klanten waarderen dat en komen terug.
Ons doel is om de komende jaren een belangrijke promotionele speler te worden in Amsterdam. Ben je op zoek naar promotionele partner, wij helpen je graag verder.

Onze top 10

Voordelenvan de specialist!

Het voordeel van jarenlange ervaring

De specialisten van Kop & Schouders hebben jarenlange ervaring in de markt! Onze experts leveren inspiratie, destilleren de behoefte en bieden oplossingen voor elk promotioneel vraagstuk. Wij bieden ruimte voor meer kwaliteit tegen minder kosten. Neem vandaag nog contact met mij op en maak een afspraak om jouw bedrijf, jouw logo te promoten via de beste artikelen uit de markt!

NEEM CONTACT OP

Bel mij!

Heeft u een vraag of wil je graag worden gebeld door 1 van onze specialisten?

Neem contact met mij op