Enter your keyword

Hoeksche Waard & Drechtsteden

Uw promotiepartner in de regio Dordrecht, Zwijndrecht en Puttershoek

Vul je wensen in en ontvang een voorstel:

Ja,ik heb de Kop & Schouders privacy policy gelezen.

HALLO, Wij zijn Kop & Schouders Hoeksche Waard & Drechtsteden

Jouw Regionale Promotiepartner | Hoeksche Waard & Drechtsteden

Onze top 10

Jouw Promotiepartner in de Hoeksche Waard & Drechtsteden

Dé relatiegeschenkenspecialist in de regio Hoeksche Waard & Drechtsteden, Moerdijk en Barendrecht. WAT DOEN WE Kop & Schouders Hoeksche Waard & Drechtsteden biedt, net als alle andere Kop & Schouders franchisebedrijven, een one-stop-shop principe voor de levering van promotionele relatiegeschenken en reclameartikelen. Denk hierbij aan bedrukte premiums, relatiegeschenken, reclame artikelen, kalenders, (sport)kleding en kerstpakketten. WAAROM Zoals iedere ondernemer weet is het onder de aandacht brengen en houden van uw bedrijfsnaam of merknaam van levensbelang voor het voortbestaan van uw bedrijf of product(en). Wie kent niet de uitspraak “Uit het oog, uit het hart”. Om uw bedrijfsnaam of productnaam onder de aandacht van uw klanten en relaties te brengen en te houden, zijn verschillende manieren van reclame maken mogelijk. Eén daarvan is het inzetten van reclame artikelen en relatiegeschenken. Hiervoor ben u bij mij aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar lever ik relatiegeschenken en reclameartikelen aan het MKB. Waarom zou u met mij zaken doen:

  • Ik ben in de regio, dus altijd in de buurt om even persoonlijk de zaken door te nemen;
  • Ik ben op de hoogte van alle ontwikkelingen in de relatiegeschenkenbranche en;
  • Ik ben goed in het uitzoeken van al jullie aanvragen op het gebied van relatiegeschenken.

Probeer mij maar eens uit, je zal zien dat ik er met Kop & Schouders bovenuit steek. Kop & Schouders Hoeksche Waard & Drechtsteden, voor alles met ÚW logo.

Contact Hoeksche Waard & Drechtsteden

Hoekeindseweg 81, 2665KB Bleiswijk   info@kopenschouders.nl

Voordelenvan de specialist!

Het voordeel van jarenlange ervaring

De specialisten van Kop & Schouders hebben jarenlange ervaring in de markt! Onze experts leveren inspiratie, destilleren de behoefte en bieden oplossingen voor elk promotioneel vraagstuk. Wij bieden ruimte voor meer kwaliteit tegen minder kosten. Neem vandaag nog contact met mij op en maak een afspraak om jouw bedrijf, jouw logo te promoten via de beste artikelen uit de markt!

NEEM CONTACT OP

Bel mij!

Heeft u een vraag of wil je graag worden gebeld door 1 van onze specialisten?

Neem contact met mij op