Enter your keyword

Amsterdam

Uw promotiepartner in de regio Amsterdam

HALLO, Mijn naam is Russell Melles, Kop & Schouders Amsterdam

Jouw Regionale Promotiepartner | Amsterdam
Contact Amsterdam

MediArena 15 – 4e etage
1114 BC AMSTERDAM
Google Maps
+31 (0)6 46 33 55 60
Russell Melles
russell@kopenschouders.nl

Jouw Promotiepartner in Amsterdam

Kop & Schouders Amsterdam biedt een one-stop-shop principe voor de levering van custom made promotionele artikelen, specifiek voor de regio Amsterdam. Denk hierbij aan het bedrukken van premiums, give-aways, gadgets, relatiegeschenken, merchandise, promotioneel textiel en kerstpakketten.

Met plezier werken wij iedere dag samen met onze klanten aan hun promotionele uitdagingen. Deze uitdagingen variëren van eenvoudig tot zeer complex. Een band opbouwen met klanten is niet alleen leuk om te doen, maar ook zeer waardevol. Hierdoor kunnen we snel schakelen, goed adviseren, en verrassen. Ons streven is dan ook om net dat beetje extra te doen, waardoor je boven verwachting presteert. Klanten waarderen dat en komen terug.
Ons doel is om de komende jaren een belangrijke promotionele speler te worden in Amsterdam. Ben je op zoek naar promotionele partner, wij helpen je graag verder.

Vul je wensen in en ontvang een voorstel:

Onze top 10

Voordelenvan de specialist!

Het voordeel van jarenlange ervaring

De specialisten van Kop & Schouders hebben jarenlange ervaring in de markt! Onze experts leveren inspiratie, destilleren de behoefte en bieden oplossingen voor elk promotioneel vraagstuk. Wij bieden ruimte voor meer kwaliteit tegen minder kosten. Neem vandaag nog contact met mij op en maak een afspraak om jouw bedrijf, jouw logo te promoten via de beste artikelen uit de markt!

NEEM CONTACT OP

Bel mij!

Heeft u een vraag of wil je graag worden gebeld door 1 van onze specialisten?

Neem contact met mij op