Enter your keyword

Achterhoek

Uw promotiepartner in de regio

HALLO, wij zijn Kop & Schouders Achterhoek

Jouw Regionale Promotiepartner | Achterhoek
Contact Achterhoek

Hoekeindseweg 81

2665 KB Bleiswijk

010-5298824

JOUW PROMOTIEPARTNER IN ACHTERHOEK

Kop & Schouders Achterhoek, de regionale promotiepartner, is specialist op het gebied van het bedrukken van premiums, give-aways, gadgets, relatiegeschenken, merchandise, promotioneel textiel en kerstpakketten.

Met veel plezier werken wij iedere dag samen met onze klanten aan hun promotionele uitdagingen. Deze uitdagingen variëren van eenvoudig tot zeer complex. Een band opbouwen met klanten is niet alleen leuk om te doen, maar ook zeer waardevol. Hierdoor kunnen we snel schakelen, goed adviseren, en verrassen. Ons streven is dan ook om net dat beetje extra te doen, waardoor je boven verwachting presteert. Klanten waarderen dat en komen terug.

Ons doel is om de komende jaren een belangrijke promotionele speler te worden in de Achterhoek. Ben je op zoek naar de promotionele partner, wij helpen je graag verder.

Onze top 10

Voordelenvan de specialist!

Het voordeel van jarenlange ervaring

De specialisten van Kop & Schouders hebben jarenlange ervaring in de markt! Onze experts leveren inspiratie, destilleren de behoefte en bieden oplossingen voor elk promotioneel vraagstuk. Wij bieden ruimte voor meer kwaliteit tegen minder kosten. Neem vandaag nog contact met mij op en maak een afspraak om jouw bedrijf, jouw logo te promoten via de beste artikelen uit de markt!

NEEM CONTACT OP

Bel mij!

Heeft u een vraag of wil je graag worden gebeld door 1 van onze specialisten?

Neem contact met mij op