Enter your keyword

Nieuw kantoor: RUSSELL MELLES OPENT KOP & SCHOUDERS KANTOOR IN AMSTERDAM

AMSTERDAM – Vanaf 1 november heeft ook Amsterdam een Promotiepartner van formaat met ondernemer Russell Melles erbij. Het nieuwe regiokantoor maakt deel uit van de snelgroeiende franchiseformule Kop & Schouders. Gadgets, giveaways, bedrijfstextiel en ook custom-made artikelen zijn verkrijgbaar bij Kop & Schouders Amsterdam.

Het besluit om een kantoor te openen in Amsterdam is een bewuste en goed getimede keuze.
Melles: “In Amsterdam sluit het gedachtegoed Koppie erbij, Schouders eronder van Kop & Schouders goed aan bij ondernemend Amsterdam. De stad bruist van de hardwerkende ondernemers en de grote merken die zich allemaal willen onderscheiden in de markt. De vraag naar een partner die dit op een efficiënte en kostenbesparende manier kan verzorgen, is groter dan ooit tevoren.”
Centrale locatie

Ook de beslissing voor de locatie bij de Johan Cruijff ArenA is goed doordacht. “Het is een inspirerende locatie in de buurt van veel bedrijven. In mijn showroom met uitzicht op de ArenA verwacht ik uiteindelijk veel klanten te verwelkomen en te inspireren met een giveaway of gadget” aldus Melles.

Over Kop & Schouders

Kop & Schouders is opgericht in 1995 en sinds 2010 runt zij een franchiseorganisatie in de markt van promotionele artikelen. Met de opening van dit nieuwe kantoor in Amsterdam, telt Kop & Schouders inmiddels elf kantoren verspreid door heel Nederland.  Kop & Schouders is een promotiepartner van formaat en levert bedrukte artikelen uit voorraad en custom-made producten en concepten. Dankzij sterke, strategische samenwerkingen met diverse Europese leveranciers en een eigen inkoopkantoor in China kan het bedrijf – onafhankelijk van de oplage en levertijd – de gehele zakelijke markt in Nederland bedienen. Vanuit het hoofdkantoor in Bleiswijk wordt het beheer van marketing en finance gewaarborgd zodat de franchiseondernemers zich primair kunnen richten op accountmanagement.