Enter your keyword

Kop & Schouders Friesland & Noordoostpolder is van start!

Kop & Schouders Friesland & Noordoostpolder is van start!

Bleiswijk 09-05-2016

Kop & Schouders Friesland & Noordoostpolder is van start!

Met ingang van 1 mei heeft Anno Terpstra een nieuw Kop & Schouders kantoor geopend.

Anno is de 10e ondernemer die zich aansluit bij de franchiseformule en zal gaan werken onder de naam Kop & Schouders Friesland & Noordoostpolder.

Het nieuwe kantoor is gevestigd in Joure. Anno is een gedreven ondernemer met jarenlange ervaring in onder andere de grafische markt. De laatste jaren heeft hij diverse bedrijven geadviseerd op het gebied van sales, marketing en communicatie.

Over Anno Terpstra

Anno werkt al sinds 2007 als zelfstandig ondernemer. Eerst als co-owner van VJD folding carton packaging, waar hij mede verantwoordelijk was voor het ombuigen van de bedrijfsproductie van handels- en reclamedrukwerk naar vouwkartonnage.Sinds 2014 was hij o.a. actief bij het ​uitbouwen van Tric, toeleverancier van promotionele​ ​producten.

Over Kop & Schouders

Kop & Schouders is al ruim 20 jaar totaalleverancier van promotionele artikelen en richt zich op zowel MKB organisaties, overheidsinstanties en multi-nationals. Kop & Schouders levert bedrukte artikelen uit voorraad, custom-made premiums en verzorgt online besteloplossingen en warehousing voor haar klanten.  Met 10 aangesloten zelfstandige franchise kantoren is zij een van de grootste spelers in de markt.

Volg het kantoor ook via Facebook.

 

Anno Terpstra
Contact: anno@kopenschouders.nl