Enter your keyword

Full-Service

Dienstverlening rondom promotioneelbeleid

FULL-SERVICE

Persoonlijk advies? Onze specialisten staan voor je klaar!

Kop & Schouders biedt een one-stop-shop principe voor de levering van custom made promotionele artikelen: premiums, give-aways, gadgets, relatiegeschenken, merchandising en promotioneel textiel. Daarnaast worden gecontracteerde relaties tal van aanvullende full-service diensten aangeboden.

In contact komen met één van onze regionale promotiepartners?

Wij nemen graag contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking, advies of offerte. Laat jouw gegevens achter en wij helpen u zo snel mogelijk verder!

Bel mij!

Referenties

Ontwerp- en designstudio: Digitale voorstellen en presentaties

Creatieve specialisten met jarenlange promotionele ervaring bedenken voor jou de meest opvallende promotionele ideeën. Met onze ontwerp- en designstudio worden ideeën daadwerkelijk gevisualiseerd in digitale voorstellen en presentaties.

Corporate webshop: Keuzevrijheid en flexibiliteit

Een corporate webshop wordt ingezet binnen decentrale organisaties met een groot aantal interne bestellers. Deze oplossing biedt Procurement grip en controle, zonder hierbij in te boeten op keuzevrijheid en flexibiliteit van onder meer Marketing medewerkers. Uiteraard wordt de webshop volledig naar eigen huisstijl vormgegeven.

Het ontwikkelen en implementeren van corporate webshops klinkt gemakkelijk als dat het is. Ervaren specialisten helpen jou inzicht te geven in de do’s en don’ts, maar begeleiden jou vooral om het project binnen de juiste timing in goede banen te leiden.

Open chain programma: Social compliance en efficiency

De markt van promotionele artikelen is uiterst traditioneel en klassiek georganiseerd. Veel kleine schakels in de bedrijfskolom die het leveringsproces ondoorzichtig maken, met alle compliance risico’s van dien voor bekende organisaties en merken.

Kop & Schouders kiest voor social compliance, transparantie en partnership om daadwerkelijk leveringsbetrouwbaarheid te garanderen. De (inkoop)organisatie werkt met gerenommeerde en gecertificeerde Europese importeurs en fabrikanten buiten de EU. Het inkoopkantoor in Shenzhen ( China), met zelf opgeleide medewerkers, is exact op de hooggte van de meest recente Europese wet- en regelgeving.

Door deze transparante en prettige manier van werken wordt niet alleen de compliance-zekerheid en leveringsbetrouwbaareid verhoogd, maar worden ook efficiencyvoordelen tot ruim 20% behaald.

 

Kom met ons in contact!

Meer weten over Kop & Schouders? Kennismaken met een promotiepartner uit jouw regio? Neem contact met ons op!

Ik wil contact!